Ny Commercial Director på DM/TM

Anton Ekblom tillträder som Commercial Director på DM/TM den 12:e augusti.

Anton har omfattande erfarenhet ifrån ett flertal företag och kommersiella positioner inom Life Science industrin sedan 2001. Närmast kommer Anton från rollen som Country Manager Sweden, BD Director Nordics på iNIZIO Engage (tidigare Ashfield Nordic) där han varit verksam under 17 år i en rad ledande befattningar. Anton har specialiserat sig inom affärs- och verksamhetsutveckling och har djupgående erfarenhet ifrån partnerskap och projekt med främst läkemedelsföretag på nationell, nordisk samt Pan-europeisk nivå.

Anton Ekblom

”Efter att i min tidigare roll på iNIZIO ha haft förmånen att samarbeta med DM/TM under de senaste 12 åren, så känns det genuint stimulerande för mig att få starta ett nytt kapitel tillsammans med DM/TM och med vår ambition om att förstärka och vidareutveckla DM/TMs partnerskap och leverans gentemot befintliga och framtida kunder”, säger Anton.

Anton kommer primärt att verka i DM/TMs kärnverksamhet (bokningstjänster och E-Consent Service) men kommer också att bidra strategiskt till dotterbolaget Medify ABs verksamhet med utveckling av den digitala plattformen samt fortbildning inom hälso- och sjukvården.

Niclas Gyllenswärd.

”Genom den här rekryteringen förstärker vi vår verksamhet ytterligare och vi möter framtiden med målsättningen om att vi som marknadsledande partner inom bokningstjänster för Life Science industrin, tydligt skall utveckla vårt erbjudande och vår precision till nästa nivå, säger Niclas Gyllenswärd”, VD för DM/TM.